Το JONATHAN HOTEL απέχει 8 χιλιόμετρα από την πόλη της ΚΩ
7 χιλιόμετρα από το Ασκληπειό και μόλις 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της ΚΩ.

Σε μικρή απόσταση από την πόλη της Κω, το Τιγκάκι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό καλοκαιρινών διακοπών για ντόπιους και ξένους επισκέπτες, με μία εντυπωσιακή γκάμα επιλογών στη διαμονή, την εστίαση και τη διασκέδαση.

Τόπος καλοκαιρινών διακοπών των ντόπιων κατοίκων του νησιού στο παρελθόν, περιζήτητο θέρετρο για ντόπιους και ξένους επισκέπτες σήμερα, το Τιγκάκι, γνωστό για τον υγροβιότοπό του που ανήκει στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου Natura 2000 για την προστασία που παρέχει στα μεταναστευτικά πουλιά αλλά και για την ομορφιά του τοπίου, πληρεί όλες τις προϋποθέσεις όσον αφορά στην τουριστική του υποδομή προσφέροντας ευρεία γκάμα επιλογών.

Ξενοδοχειακά συγκροτήματα αλλά και φροντισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια με διεθνή κουζίνα και εξεζητημένες γεύσεις δίπλα σε ταβέρνες με παραδοσιακή κουζίνα βρίσκονται στη διάθεση του επισκέπτη, ικανοποιώντας διαφορετικές απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητες.

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, το Τιγκάκι προσφέρει πλήθος επιλογών ενώ η μακριά, αμμώδης και καλά οργανωμένη παραλία αποδεικνύεται θέλγητρο για οικογένειες και παιδιά.